Neon feliratok

Andesigneon neonfelirat, reklám, logo tervezésre, gyártására és telepítésére szakosodott. Termékeink nem imitációk vagy olcsó importcikkek. Mi eredeti, üvegcsőből, egyedi igények szerint gyártjuk termékeinket Magyarországon, az Egyesült Királyságba, az Európai Unió országainak. Minden részletre odafigyelünk a neon gyártás folyamán, és sok éves tapasztalatunkra támaszkodva váltjuk valóra megrendelőink elképzeléseit.

Andesigneon nagy választékban kínál neonfeliratokat személyes felhasználásra, otthoni dekorációként, ill. bárok, éttermek, sörözők, rendezvények, bemutatók, születésnapok, összejövetelek, fotózások, forgatás, divatbemutatók részére.

Van egy ötleted?

Akár elküldheted egy, már létező designodat vagy képet a tervekről, amennyiben azt szeretnéd, hogy mi megalkossuk neked!

Az üveghajlítás sokéves tapasztalatával biztosíthatjuk neonfelirataink hosszú élettartamát, és hogy ügyfeleink büszkén helyezhessék ki neon termékeinket otthonukban vagy vállalkozásukban.

A szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, mint például a neonlogó kialakítása, a neonfeliratok gyártása, a neonfeliratok telepítése és a neonfeliratok szervizelése.

Tervezzük meg együtt!

A szín, a méret és a világítás típusa mind a TE választásod. Meghatározzuk a formát, döntést hozunk a színekben, végül beállítjuk a megfelelő méretet, hogy alkalmazkodjon a környezetedhez.

Andesigneon elkötelezett, hogy az ügyfelei igényeihez igazodva mindenre a legjobb megoldást biztosítsa. Amikor arra kerül a sor, hogy világító dekorációs elemekkel gazdagítanád környezeted vagy vállalkozásodnak arculatot biztosíts, Andesigneon egy exkluzív választás a jövőre nézve.

 

neon felirat gyártás, tervezés

 

Miért neon? Miért neon felirat?

100%-ban kézzel készített
Személyre szabható
Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk,
Nem kell belevetned magad az installálásba.
Kábellel, dugóval felszerelve, mely csatlakoztatható bármely európai foglalathoz,
Felirataink akaszthatóak, falra szerelhetőek, ill. bármilyen felületen elhelyezhetőek,
Nincs még egy olyan világító eszköz a Földön, amely olyan látványos lenne, mint a neon,
Alkalmas beltéri és kültéri használatra,
Összeszerelve azonnal használhatóak.

A neon az egyik legenergiatakarékosabb világító dekoreszköz!
15-20 évig is működnek anélkül, hogy bármilyen beavatkozást igényelnének.

Rendelj tőlünk

Innováció és becsületesség

Örömünkre szolgálna, ha a jövőben lehetőséget kapnánk elképzeléseid megvalósítására. Széles körű szolgáltatásainkból és termékkörünkből adódóan, biztosak vagyunk benne, hogy Velünk megvalósíthatod elképzeléseidet. Kérjük, látogasd meg portfóliónkat ötletekért, inspirációért és amennyiben kérdésed vagy hozzászólásod lenne, esetleg már elhatároztad magad és rendelni szeretnél, kérünk lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén.

 1. +36 70 314 3466Hétfőtől-Péntekig 9:00 - 17:00
 2. andy@andesigneon.comAndesigneon egy registrált, védett márkanév!

Ügyfeleink mondták

 • “Just wanted to say thank you for the neon and the quick turn around. We are based in London and I’m sure we will have more work for you in the future. Thanks”Lou Andrews
  Run For The Hills
 • “Hello Andy, We received the neon piece yesterday. We are delighted, thank you. Kind regards,” Twins.
  Lydia and Phoebe Lake

 • “Hey Andy, I received the neon sign tonight and it looks absolutely amazing … this neon sign is perfect! Thanks so much!”
  Olivia

 • “Not just one but TWO perfect neon signs for our home. Thank you”
  Denise Melanie

 • “Can't wait to get this up on the wall. We love it so much! Thank you”
  Denise Melanie

 • “Brilliant! Will send you a picture when I have it installed in my garage....it looks so cool! By the way, I’m sitting in my office looking at the lovely multi coloured neon That You made for me. Regards,”
  Michael

 • “We was very pleased with the finished product and will look forward to working with you again the near future. Dispatch time was also amazing! Thank you so, so much. Regards”
  Goldsmith Vintage

 • “You’ve done a brilliant job Andy and your customer service is superb - happy to write a review for your website if you would like”
  Emma Brambell