Rólunk

Ismerd meg a tulajdonost

Fecske András, az Andesigneon Kft. ügyvezető igazgatója, az Andesigneon márka és testvérvállalatainak tulajdonosa az Egyesült Királyságban és az EU országaiban. Több évvel ezelőtt egy idős szakember ihlette Budapesten, és elhatározta, hogy megtanulja ezt a szakmát.

Évekig tartó gyakorlása kellett ahhoz, hogy eljuthasson arra a szintre, hogy megbízható minőségben gyártson, és úgy döntött, hogy elindítja saját neon műhelyét az Egyesült Királyságban, Essexben.

András, most csapatával karöltve saját neon műhelyét vezeti, akik minden elemet kézzel készítenek.

Miért dolgozz velünk?

 • A gyártást nem szervezzük ki, hanem saját magunk készítünk minden terméket németországi és magyarországi műhelyeinkben.
 • Magyarország és az európai piac legvitálisabb csapata vagyunk a neoniparban.
 • Szenvedélyünk a neon.
 • Rendkívül rugalmasak vagyunk az egyedi neontervezésében.
 • Az vezényel bennünket, hogy teljes mértékig megértsük ügyfeleink igényeit, és így készen álljunk bármilyen elvárás teljesítésére.
 • Termékeink széles választékát kínáljuk személyes használatra, lakberendezőknek, valamint forgatásra, fotózásra, tévéműsorokra, médiahirdetésekre, rendezvényekre, éttermeknek, bároknak, és magáncélokra.
 • Neonfeliratokatainkat megtervezzük vagy meglévő tervek alapján is dolgozunk.

 

andesigneon - egyredi neon felirat készítés
 

A legjobb minőség

Számunkra a legfontosabb, hogy termékeinket az iparág legjobb minőségű alkatrészeiből építsük meg. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az üveghajlítás terén, amely szintén segít abban, hogy minden szempontból professzionális munkát végezzünk.

Kézzel készül

Az üveghajlítást biztosan nem lehet egyik napról a másikra megtanulni! Rengeteg türelem és sok év gyakorlás szükséges ahhoz, mire valóban létrehozhatunk valamit a nyers üvegcsövekből. Az üvegtechnikai rész is összetett feladat, nincs helye hibának!

Tökéletes tervek

Örömmel fogadunk minden ötletet, és készen állunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Ami a legfontosabb, örömmel állunk elő különböző ötletekkel, tervekkel, hogy megfeleljünk igényeidnek.

Meglátásunk

Vállalkozásunk magas színvonalú szolgáltatás elérésére és 100%-os vevői elégedettségre összpontosít - megteszünk mindent annak érdekében, hogy megfeleljünk elvárásaidnak. Vállalkozásunk alapja az a meggyőződés, hogy ügyfeleink igényei a legfontosabbak. Az egész csapat elkötelezett, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Következésképpen, megrendeléseink nagy százaléka visszatérő vásárlókból, illetve ajánlásokból tevődik össze.

Innováció

Mi azt a kultúrát tápláljuk, amellyel elfogadjuk a kemény kihívásokat, új ötleteket keresünk, fejlesztjük technologiánkat, és folyamatosan fenntartjuk azt a versenyelőnyt és minőséget, amit már létrehoztunk. Vásárlóink igényeit határidőre és hatékonyan elégítjük ki. A legmagasabb elvárások szerint folyamatosan kiértékeljük teljesítményünket, és cselekszünk is annak érdekében, hogy üzleti szempontból is a legjobbak legyünk.

Becsületesség

Elkötelezetten az erkölcsi elveket helyezzük előtérbe az üzleti érdekekkel szemben. Kapcsolatainkat az egységességre és a becsületességre alapozzuk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy szigorú etikai elveket hozzunk létre, és azokat be is tartsuk. Nyitottak vagyunk, elszámoltathatóak és készségesek.

Küldetésünk

Az üzleti és magánszféra - legjobb minőségű, tartós Neonfeliratokkal, Világítófeliratokkal és Világító betűkkel való - kiszolgálása, bevetve közös tapasztalatainkat és a legújabb technológiákat az iparágban.

Örömünkre szolgálna, ha lehetőséget kapnánk elképzeléseid megvalósítására a jövőben.

Széleskörű szolgáltatásainkból és termékkörünkből adódóan biztosak vagyunk benne, hogy velünk megvalósíthatod elképzeléseidet. Kérünk, látogasd meg “Portfólió” menünket ötletekért, inspirációért, és amennyiben kérdésed vagy hozzászólásod lenne, kérünk, lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

 

 

Rendelj tőlünk

Innováció és becsületesség

Örömünkre szolgálna, ha a jövőben lehetőséget kapnánk elképzeléseid megvalósítására. Széles körű szolgáltatásainkból és termékkörünkből adódóan, biztosak vagyunk benne, hogy Velünk megvalósíthatod elképzeléseidet. Kérjük, látogasd meg portfóliónkat ötletekért, inspirációért és amennyiben kérdésed vagy hozzászólásod lenne, esetleg már elhatároztad magad és rendelni szeretnél, kérünk lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén.

 1. +36 70 314 3466Hétfőtől-Péntekig 9:00 - 17:00
 2. andy@andesigneon.comAndesigneon egy registrált, védett márkanév!

Ügyfeleink mondták

 • “Just wanted to say thank you for the neon and the quick turn around. We are based in London and I’m sure we will have more work for you in the future. Thanks”Lou Andrews
  Run For The Hills
 • “Hello Andy, We received the neon piece yesterday. We are delighted, thank you. Kind regards,” Twins.
  Lydia and Phoebe Lake

 • “Hey Andy, I received the neon sign tonight and it looks absolutely amazing … this neon sign is perfect! Thanks so much!”
  Olivia

 • “Not just one but TWO perfect neon signs for our home. Thank you”
  Denise Melanie

 • “Can't wait to get this up on the wall. We love it so much! Thank you”
  Denise Melanie

 • “Brilliant! Will send you a picture when I have it installed in my garage....it looks so cool! By the way, I’m sitting in my office looking at the lovely multi coloured neon That You made for me. Regards,”
  Michael

 • “We was very pleased with the finished product and will look forward to working with you again the near future. Dispatch time was also amazing! Thank you so, so much. Regards”
  Goldsmith Vintage

 • “You’ve done a brilliant job Andy and your customer service is superb - happy to write a review for your website if you would like”
  Emma Brambell